Air France - KLM

Een prettige reis

We werken samen met Air France en KLM om u, uw bezoekers en exposanten de meest comfortabele en voordelige reis aan te bieden. Het Global Meetings & Events-programma van Air France en KLM biedt voordelen voor organisatoren, bezoekers en exposanten:

  • Gemiddelde korting van 5-10% op vrijwel alle gepubliceerde tarieven (geldig voor een periode van 7 dagen voor en 7 dagen na het evenement)
  • Met het Global meetings & Events reward-programma van Air France en KLM heeft u de mogelijkheid om al vanaf 20 voltooide vluchten gratis tickets te verdienen
  • Bezoekers en exposanten sparen miles met Flying Blue, Air France en KLM’s loyaliteitsprogramma

Samenwerking RAI Amsterdam met Air France en KLM

KLM vliegt rechtstreeks naar Amsterdam vanaf meer dan 100 luchthavens wereldwijd. Samen met KLM’s SkyTeam partners is Amsterdam bereikbaar vanaf meer dan 900 bestemmingen in bijna 170 landen.

Wilt u meer weten over de samenwerking of de booking tool, laat het ons weten, bekijk de video over het reward-programma of begin direct met de registratie van uw evenement.

Een succesvol evenement begint met een prettige reis.

Wist u dat Air France/KLM de leider wil worden van een duurzamere luchtvaartindustrie? Hun decarbonisatiestrategie is voornamelijk gericht op het verminderen van de CO2-uitstoot, met een beoogde reductie van 30% per passagier/km in 2030 (ten opzichte van 2019). Wilt u meer weten?