Bezoek het sfeervolle RAI Theater

Beleef een bijzondere avond of middag uit in het RAI Theater!

Het sfeervolle RAI Theater is één van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Hier bieden we u een gevarieerd programma met toonaangevende producties uit binnen- en buitenland. Het theater combineert comfort en stijl met de nieuwste audiovisuele technologie. Het theater telt 1750 zitplaatsen en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling verwelkomen wij u graag in de foyer van ons theater. Na de voorstelling kunt u hier nog napraten onder het genot van een kopje koffie of een drankje. Maak uw avond helemaal compleet en kom voor of na de voorstelling genieten van het speciale theatermenu in ons theaterrestaurant.

Speciale voorzieningen

Blindengeleidehonden en hulphonden
Blindengeleidehonden en hulphonden zijn welkom in het RAI theater. Het is wel noodzakelijk dat u bij de reservering van uw tickets meldt dat u een hulphond of blindengeleidehond bij u heeft.

Parkeerplaatsen voor mindervaliden
Het RAI Theater beschikt over mindervaliden parkeerplaatsen. U kunt hier gebruik van maken als u in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart.

Rolstoeltoegankelijkheid en –voorzieningen
Het RAI Theater is uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn invalidentoiletten en er is een lift. Er zijn acht rolstoelplaatsen in het theater (zie * in de plattegrond). Het is wel noodzakelijk om bij uw reservering te vertellen dat u een rolstoelplaats nodig heeft. We beschikken ook over rolstoelopritjes. Dit kan onder de rolstoel geplaatst worden zodat de rolstoel minder voorover hangt.

Voorzieningen voor doven en slechthorenden
Het RAI Theater beschikt over een inductielus. U hoeft alleen uw gehoortoestel op stand ‘t’ te zetten. Als uw eigen gehoorapparaat geen 't' stand heeft, is het mogelijk apparatuur te lenen. Informeer ernaar bij de receptie van het theater. Houd er rekening mee dat u een geldig legitimatiebewijs moet kunnen overhandigen.

Rookbeleid
Roken is verboden bij RAI Amsterdam. Dit geldt voor het gebouw, de parkeergarages en voor de entrees. Dit geldt ook voor elektronische sigaretten. Daarom heeft de RAI speciale rookvoorzieningen aangebracht op de locaties van het RAI-terrein waar het wel toegestaan is om te roken. Deze locaties zijn aangegeven met het groene rooksymbool. Van rokers wordt verwacht bij deze locaties te roken en sigaretten in de daarvoor bestemde asbakken te deponeren.