Design en build

Design & build

Ons team deelt graag hun kennis en helpt uw exposanten hun deelname te optimaliseren. In onze ES-webshop vinden uw exposanten producten en diensten voor de stands. Door met modulaire standbouw te werken zijn er veel verschillende opties die in een relatief korte tijd gebouwd kunnen worden. Duurzaamheid speelt hierbij altijd een grote rol.

Met de jaren ervaring is ons team de expert op het gebied van het indelen van de plattegrond. Zij helpen om de ruimte optimaal te benutten met zo min mogelijk complicaties op de beursvloer. Dit om de deelname van uw exposanten zo makkelijk mogelijk te maken, maar ook zo aangenaam mogelijk voor de bezoekers.

Onze specialisten bieden advies en ondersteuning om het gewenste resultaat te bereiken

Onze diensten

In onze ES-webshop vinden uw exposanten producten en diensten voor de stands. De on-site servicedesk ondersteunt uw exposanten voor en tijdens het evenement, inclusief last-minute verzoeken. Wij bieden de best beschikbare tarieven (geen derde partijen), Early Bird-kortingen en geen servicekosten. Wij bieden plattegronden, standontwerp en constructie, registratieruimtes, hospitality suites, pods en internetzones, posterplekken, vergaderzalen en een stand configurator. Voor uw exposanten bieden wij een webshop met producten en diensten om uw event plan te optimaliseren.

MEER INFORMATIE