Audio, Video en IT

Uw ervaren IT-partner

RAI Amsterdam biedt u de ideale IT-oplossingen, van snelle internettoegang, streaming of een pop-up studio. We bieden ervaren specialisten op diverse disciplines zoals bekabeling, wifi, telefonie of netwerktechnologie. Onze glasvezelinfrastructuur levert de hoogst mogelijke internetsnelheid voor uw exposanten en bezoekers.

'IT, the power to achieve greater performance'

Een breed scala aan IT diensten

Wij vertalen uw wensen naar oplossingen en vereisten voor uw evenement. Op basis van kennis en ervaring weten we precies hoe we uw IT-oplossingen kunnen optimaliseren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

IT SERVICES

"RAI Amsterdam is direct aangesloten op AMS - IX, het grootste internetknooppunt van Europa"

Amsterdam Exchange AMS-IX

RAI Amsterdam is rechtstreeks verbonden met AMS-IX, de grootste internethub in Europa. Het gehele RAI Amsterdam complex is uitgerust met een geavanceerd datanetwerk dat alle vormen van connectiviteit overal en altijd biedt. Dit betekent dat we elke mogelijke service of oplossing kunnen bieden waar en wanneer dat nodig is.

Vertrouwde expertise aan uw zijde

Door de nieuwste technologieën en wereldwijde trends en ontwikkelingen te volgen, innoveren en breiden we ons assortiment voortdurend uit. Samenwerking met toonaangevende leveranciers zorgt ervoor dat uw wensen altijd worden vertaald in passende en innovatieve oplossingen. We houden ervan om te leren.

MEER INFORMATIE